Hosted

Fördelarna med Microsoft Hosted Exchange från Ipeer är många. Inte minst för att det är en enkel och kostnadseffektiv tjänst där du och ditt företag kan fokusera på era kärnfrågor och inte behöver oroa er för och sköta driften av er exchange server. Med Microsoft Hosted Exchange kan du och dina kollegor enkelt få tillgång till nyinkomna mail, ni kan dela information, utbyta kontaktinformation och kalenderinformation och ni kan vara tillgängliga via mail vart ni än befinner er. Via en laptop på resande fot, via mobiltelefonen, via hemdatorn eller på kontoret. Med Microsoft Hosted Exchange som e-postserver och Outlook som klient är det enkelt och smidigt att hålla koll på mail och hålla sig själv samt kollegor uppdaterade.

Den smarta och enkla kombinationen av Outlook som klient och Hosted Exchange som e-postserver ger långt fler möjligheter än vad ni tidigare skådat med webbaserad e-post. Det enda som krävs är att ni har tillgång till Internet, via telefon eller dator. Med tillgång till Internet kan ni sedan, tack vare ActiveSync och MAPI ta emot, läsa, redigera och skicka mail via mobiltelefonen eller datorn oavsett vart ni befinner er. Säkerheten är ett stort plus vid Microsoft Hosted Exchange då dina mail, dokument och kalenderuppgifter lagras hos din hostingleverantör som erbjuder kunnig och erfaren personal. Servern driftas och övervakas dygnet runt för att säkerställa er säkerhet och en problemfri drift av er exchange server.

Minimala investeringskostnader
Microsoft Hosted Exchange är tjänsten som riktar sig till små och medelstora företag som på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt vill öka företagets produktivitet och minska kostnaderna.
Att sköta driften av sin egen exchange server är tidsödande, kostsamt och kräver stor kunskap. De flesta företag har helt enkelt inte råd att investera i egen server som måste övervakas, driftas, servas och framförallt förvaras. Detta kräver onödiga kostnader i form av lokalhyra, kyla, arbetskraft, backup, licenser och kunskap, för att inte tala om mjukvara och hårdvara.

Microsoft Hosted Exchange från Ipeer ger de mindre eller medelstora företagen en chans till minimala investeringskostnader. Hosted Exchange erbjuder en maillösning som är mycket lätt att anpassa till era specifika behov och kan enkelt skiftas i takt med att företaget förändras eller expanderar. Er hostingleverantör Ipeer erbjuder sig att helt och hållet ta över driften av er mailserver och inhämtar licenser, uppdaterar mjukvaran och ser till så att servern ger en problemfri drift för er och hjälper er att effektiviseras. Microsoft Hosted Exchange frigör kapital och it-resurser hos er och ni kan därmed helt och hållet fokusera på er affärsverksamhet.