Bestäm över dina kläder!

Submitted by indhexse on Sun, 02/27/2011 - 13:22.
Kvinnors badmode har under århundraden förändrats radikalt. Förr var det brukligt för kvinnor att ha på sig en mycket täckande dräkt i bomull. Nu finns det så små bikinis som ser ut som underkläder ochför de som vill täcka sig lite mer, tankini. Tankini är som en bikini, men överdelens ser ut som ett vanligt linne. Det kan vara skönt att kunna dölja magen någon gång ibland, eller kunna skydda sig lite extra om man bränt sig i solen.
Damkläder över lag har ändrats. Förr var det långa kjolar och höga halsar som gällde, idag bestämmer varje kvinna vilka sorts kläder hon vill ha.

Underkläder finns idag i olika storlekar och stilar, och experter har utvecklat olika sorters stöd och indrag för att man ska kunna hitta underkläder som passar en själv.
Något som inte förändrats så radikalt är ytterkläderna. Det är ännu modernt att äga en söt liten kappa för festtillfällena, och en mer robust jacka för när du ska ut och gå eller när du ska leka med barnen ute i snön.

Det som förändrats mest med damkläder att idag är det varje kvinnans rätt att ta på sig vad hon vill. Hon behöver inte bry sig om vad som är brukligt, utan kan gå i vad som känns bekvämt just för tillfället.Och tur är väl det. Vem orkar klä upp sig varenda dag, och aldrig kunna slappa med ett par sköna mysbyxor på fredagskvällen?

Många sidor erbjuder idag kläder, badmode och ytterkläder såsom jackor och kappor på nätet. En de sidorna är Wenz.se. Där kan du få inspiration och klädtips för hur du ska klä just din kropp, och de svarar gärna på era frågor och funderingar.

Hur många sidor som finns därute, kan inte en enda bestämma vad du ska ha på dig. Det är du, och bara du som väljer, och det är en liten men viktig rättighet.