Perfekt present till alla

Submitted by indhexse on Fri, 02/25/2011 - 16:15.
Födelsedagstidning säljer äldre dagstidningar i original till den som vill ha själv eller ge bort för att minnas födelsedagar, bröllop, förlovningar eller andra viktiga händelser. Speciellt bra när någon fyller jämnt.
Det finns över 13 000 dagstidningar från 1700-talet till nutid, och det är inte bara de nationella tidningarna som finns i arkivet utan det finns totalt 140 st nationella och lokala tidningar som får sin egen presentation i text men även inskannade så man kan se hur utseendet har utvecklats genom åren.
Sök på din dag och se vad som finns i lager och du får samtidigt en liten historisk återblick över vad som hände och vilka kändisar som föddes under ditt födelseår.
Vi har inte alla tidningar men skulle inte exakt dagan finnas med så har vi även lagt upp lite veckotidningar som SE, veckorevyn och andra samt månadstidningar som Playboy, National Graphic och många andra.
Utöver dagstidningar så finns mängder med intressanta och roliga artiklar i artikelarkivet så man kan ta sig tillbaka i tiden, artiklarna är lagda under rubrikerna: mode & skönhet, fordon, varumäken, reklam, dykning, nöje & kultur, serier och många fler. Exempel på artiklar kan vara en tandläkare som i sin reklam påtalade att kokainbedövning kan ges, eller kunna själv läsa om de dagliga rapporteringarna från 2:a världkriget eller då då Hosni Mubarak tillrädde som president. Sen även mängder med reklam för kläder, handmuffar, oboj, kellogs, absoult vodka, och speciellt fordon som första volvon och ett hundratal andra märken finns reklam från när de lanserades. De flesta artiklarna är från 1900-1970 men nya fylls på varje vecka. www.fodelsedagstidning.se