HITTA FÖRETAG ATT GÖRA AFFÄRER MED ÖVER NÄTET

Submitted by indhexse on Thu, 02/24/2011 - 12:23.
Har du som är någon form av beslutsfattare på ett företag länge velat hitta en sida med en produkt där du kan söka efter information om olika företag som kan tänkas vara eventuella partners till ditt företag eller helt enkelt vara ett företag som du och ditt företag kan tänkas sig att göra affärer med?
Nu finns dessa sidor där du enkelt kan hitta information om andra företag för att på så sätt kunna göra snabba och bra affärer. Ett exempel på en sida som hjälper dig med att öretagsinformation om företag som du och ditt företag eventuellt skulle kunna tänka sig att göra affärer med är nordicnet.se.
När du och ditt företag använder er av en tjänst likt den som finns på till exempel nordicnet.se så betalar ditt företag en liten kostnad för att få tillgång till information om, på de flesta av dessa sidor, 100 000 företag vilket troligtvis innebär att du och ditt företag kan hitta nya leverantörer som förmedlar de tjänster och produkter ni vill ha. Programmet ni använder på dessa sidor, som programmet Access på till exempel nordicnet.se, fungerar ofta som en sökfunktion eller sökmotor där ni helt enkelt söker efter företag som kan förmedla en viss tjänst, till exempel, fönsterputsning eller andra nyckelord beroende på vad du och ditt företag efterfrågar. Många gånger kan du också få möjlighet att prova gratis, likt Access för att lära dig mer om hur själva tjänsten fungerar samtidigt som du kan bestämma dig för om detta är en tjänst som ditt företag kan ha stor användning för, vilket de flesta företag har.

Du som företag har också möjligheten att annonsera på sidor likt nordicnet.se för att öka försäljningen av dina produkter eller tjänster. Genom att annonsera på dessa typer av sidor kan du nå ut till den målgrupp du strävar efter. Enligt vissa marknadsundersökningar grundar många företag sina beslut om att köpa en tjänst eller vara genom att besöka sidor likt nordicnet.se.