Använd ROT-avdraget vid köp av nya fönster

Submitted by indhexse on Thu, 02/24/2011 - 12:01.
Du kanske sitter och tittar ut genom ett av dina fönster och märker att de börjar bli lite slitna efter att ha varit med i flera års tid. I nästa tanke slår det dig att det kanske är hög tid att byta ut dina fönster mot några helt nytillverkade fönster. Tack vare det statliga ROT-avdraget kan du nu komma mycket billigare undan vid köp och montering av nya fönster.

När du köper nya fönster finns det en hel del saker som kan vara viktiga att tänka på. Vid val av det företag du kommer anlita som ska sälja och montera dina nya fönster kan det även vara bra att välja ett företag som är sina egna fönstertillverkare. De flesta stora företagen på fönstermarknaden är idag sina egna fönstertillverkare och genom att välja att köpa dina nya fönster från ett av dessa företag spar du både tid på leverans och du sparar på miljön då du slipper långa transportsträckor för dina fönster. Dessutom slipper du alla tänkbara mellanhänder då dina fönster tillverkas i företagets egen fabrik. På till exempel wisy.se kan du gå in och se vilka fönster som skulle passa dig. Wisy är även dem sina egna fönstertillverkare.

Vid köp av nya fönster kan du som kund göra en bra investering. Du spar energi i huset eftersom gamla fönster ofta läcker ut värme då de blir slitna och dylikt medan nya fönster förhindrar att detta händer lika lätt.
När du anlitar en firma, likt wisy.se, kommer de allt som oftast ut och gör ett gratis hembesök där de mäter och tittar på dina befintliga fönster för att sedan komma med förslag till hur dina nya fönster kan se ut samtidigt som de ger dig en prisbild över vad det kan komma att kosta. När dina nya fönster är klara levereras dem direkt hem till dig där företaget monterar dina nya fönster och ser till att allt är i sin ordning. Vanligtvis får du också ett par års garanti på dina fönster för att du som kund ska känna dig ännu tryggare med ditt köp.