Från rökskåp till badtunnor

Från början var Smartfritid ett litet e-handelsföretag som inriktade sig på försäljning av rökskåp från Bradley Smoker. År 2005 slog e-handelsbutiken Smartfritid upp sina portar och introducerade Bradley Smoker rökskåp på den svenska marknaden. Snart fick yrkesfiskare, rökerier, kycklingfarmare och andra köttgrossister upp ögonen för smartfritid.se och började efterfråga andra nyttiga produkter, för just en smart fritid.

Rökskåp
Bradley Smoker är ett rökskåp som ger en underbar och himmelsk rökig smak på kött och fisk. Den är enkel att använda som privatperson såväl som yrkesman och håller högsta standard.

Tidigare var det vanligt att kött- och fiskgrossister och avancerade privatrökare använde sig av en liten låda som antändes av rödsprit. Rökning av kött och fisk med denna metod var krånglig och tog lång tid. Framförallt var det en metod som krävde största precision och resultatet blev inte sällan kokt istället för rökt.

Med Bradley Smoker rökskåp från Smartfritid räcker det med att läsa manualen och sedan låta rökskåpet göra jobbet. Resultatet blir perfekt rökt kött, kyckling eller fisk och smaken blir gudomlig.

Badtunnor
Efter att kunder visat stort intresse för rökskåp bestämde man sig för att utöka sortimentet till att bli en komplett återförsäljare av produkter som är nytttiga för en aktiv och smart fritid. Badtunnor blev ett givet val som kom att bli en storsäljare.

Vi lever i en del av världen där merparten av året håller ett kyligt klimat och bjuder på mörker. Ett populärt sätt att förgylla sommar- såväl som vinterkvällar är att ta ett dopp i en varm badtunna.

Badtunnor har använts av oss nordbor sedan vikingatiden och fyller samma njutningsfulla syfte nu som då. Smartfritid erbjuder badtunnor i olika storlek och levereras komplett med kamin och skorsten. Med andra ord är det bara att tillsätta vatten och bränna på, sen hoppa i och njuta av ett avkopplande och värmande bad.

Vakuumförpackare P-pac
En annan produkt från Smartfritid som är hett eftertraktad är P-pac Vakuumförpackare. Alla som någon gång fjällvandrat eller varit ute och tågluffat vet hur viktigt det är att packa rätt. Med P-pac vakuumförpackare blir jobbet lätt. På ett ögonblick kan du förpacka kläder eller livsmedel och minska dess storlek med hjälp av vakuum. På så sätt kan du packa ner allt nödvändigt och ändå spara plats och tid.