Dags att renovera badrum?

Skulle du behöva renovera badrummet, men känner att du inte riktigt vågar göra det svåra arbetet själv? Du kan vara lugn - Bad & Rum erbjuder ett komplett koncept där allt från planering till hantverksarbete ingår.
Du har säkert någon gång sett ett renoveringsprogram på TV, eller läst ett "badrumsspecial" i någon inredningstidning och fått inspiration. Eller kanske blev du sugen på en badrumsrenovering i samband med att du "gick husesyn" hos din nyinflyttade släkting. Mammas nya badrum var ju helt fantastiskt! Jag vill ju göra likadant hemma hos mig..
Att bli frestad är väldigt enkelt, synnerligen när vi dagligen ser häftiga och smarta badrumslösningar i tidningar, webb och på TV. Lusten, inspirationen och idéerna till att renovera badrum finns nog hos de flesta. Men hur ska man bära sig åt, rent praktiskt?
För den som inte orkar, kan eller vill är det allra bästa att kontakta en kunnig hantverkare för ett både snyggt och säkert resultat. En lösning som är ännu bättre är dock att anlita ett företag som erbjuder ett praktiskt helhetskoncept, där både planering, rådgivning, projektsamordning och hantverkshjälp ingår!
Bad & Rum är ett företag som specialiserat sig på det här med badrumsrenovering. Presentera dina tankar för Bad & Rum, och du får konkret hjälp med att driva projektet i land - från början till slut. Bad & Rum styr upp renoveringsprojektet på ett mycket effektivt sätt, och ser till att hantverkarna utför sina hantverksuppdrag på rätt sätt - och i rätt tid. Givetvis utförs arbetet också med utgångspunkt i gällande branschregler.
Bad & Rum sköter och ansvarar för varje del i renoveringsprocessen. Allt du behöver göra är att presentera dina tankar för Bad & Rum, så får du professionell hjälp med att både planera och utföra din badrumsrenovering. Bad & Rum ansvarar för både samordning och tidsstyrning av projektet. Att renovera badrum blir med Bad & Rum:s hjälp därför mycket enklare, tidsbesparande, och inte minst - effektivt!