Massagestavar i mängder...

Massagestav, vibrator, dildo, dong. Kärt barn har många namn. Hos AmorsPilar.se hittar du ett stort urval olika massagestavar med olika utseende och funktion - allt för din optimala njutning!
I AmorsPilars webbshop kan du välja bland en stor samling med massagestavar i olika utföranden. Vibratorer, dildos, dongar... här kan du hitta en massagestav med eller utan vibratorfunktion, en dubbeldildo, eller kanske en "rabbit"... Kort sagt, här finns det mesta inom området "massagestavar"!
I AmorsPilars sortiment ingår bland annat "Rock Master", som är en glittrig massagestav, av ett lite större format. Massagestaven är tillverkad av mjukt jellymaterial, och har vibratorfunktion med steglös kontroll. Rock Master är vattentät, och kan därför användas också i duschen eller i badet.
En annan populär och klassisk massagestav och klitorisvibrator är den så kallade "rabbiten". I AmorsPilars webbshop kan du välja mellan ett stort antal "rabbits" i olika varianter. Namnet "rabbit" har massagestaven fått, just på grund av att har en kanins utseende. Därför kallas den ibland även för "bunny". Med sina långa och vibrerande öron, ser den till att kittla på det absolut rätta stället...
I utbudet hittar du också naturtrogna dubbeldildos, vilka är kombinerade analdildos och massagestavar. Eller vad sägs om en mer spektakulär "banandildo"? En galet fräck dildo, som gömmer sig under ett bananskal av plast...