Långt fram

Att skriva om sommaren mitt i vintern när snön öser ned och orsakar kaos lite överallt i landet är lite märkligt. Men det ger i alla fall någonting att se fram mot. För gillar man inte snö eller kyla är det inte så mycket att göra åt på vintern. Mer än att bita ihop och härda ut till sommaren kommer.

Sol, bad ett varmt väder är något som de flesta eftersträvar. Vi ser det framför allt på alla resor som säljs på vintern. Visst det finns en del fanatiker som väljer att åka på skidresor med det antalet är trots allt mycket begränsat. De flesta föredrar att åka till varmare ställen som Västindien eller kanske mer vanligt Thailand. Att det sistnämnda landet föredras är nog mer än kostnadsfråga Och kanske inte att förglömma att det redan finns många svenskar där. En viss samhörighet med det hemtama vill vi trots att vi åker bort.

På somrarna är det både enklare och framför allt billigare att turista eller semestra inom landet. Antalet ställen som är trevliga finns det en uppsjö av. Vill man ha ett bekvämt boende kan man förslagsvis hyra en stuga på Öland. Bekvämt till skillnad från att campa men ändå borta på ett trevligt ställe med en hel del att titta på och göra.
Om man nu nödvändigtvis skall vara så där himla aktiv på semestern.