Spara pengar när du handlar online

En gång i tiden var rabattkupongen många konsumenters räddning. Idag är det en digital och modern rabattkod  som gäller.
Vad är en Rabattkod?
En rabattkoder ger användaren rätt att nyttja ett erbjudande på en webbutik och är ett utmärkt sätt att spara pengar genom när du handlar online. Ibland går de under begreppen kupongkod, kampanjkod eller erbjudandekod, men betyder samma sak oavsett namn. Med dessa koder kan du spara pengar när du handlar online
Hur mycket pengar kan jag spara med en rabattkod?
Alla rabattkoder ger någon form av förmån vid ett inköp i webbutiken. Det är upp till webbutikerna att avgöra hur mycket rabatt en kampanjkod ger. Vissa erbjuder fri frakt även vid små inköp, andra ger extrapris på vissa varor, några procents rabatt eller några hundralappar i avdrag på slutsumman. Gemensamt för alla erbjudanden är att du sparar pengar och får en lägre kostnad än om du hade varit utan kampanjkod och gjort samma inköp.
I många andra länder har rabattkoderna redan blivit viktiga för många kunder som handla på webben. I Sverige börjar samma trend ta fart.
Alla vill vi känna oss utvalda och varför betala mer än vad som behövs?
Fördelaktiga rabattkoder och kampanjkoder kommer därför att bli en stor del av shoppingen på webben framöver.
Rabatt.se är en tjänst för alla som tycker om att göra klipp i webbutikerna.
Rabatt.se medlemmar skapa en heltäckande förmedling av kampanjerbjudanden i form av rabattkoder, reor och extra förmåner.