Tillsammans

Tillsammans som i en relation sätter en del krav på de som bestämt leva tillsammans. Med tanke på den pågående Pride-festivalen skall man kanske inte lägga några värderingar på vilka det är som lever ihop eller vilket kön de har. Frågan är ointressant och bör heller inte uppröra någon. Även om del med lite märklig inställning till sina medmänniskor skall läggas sig i allt och alla.

Nu har det ingen större betydelse vilka kön det är som lever ihop. Trevnaden och det som inte är fullt så trevligt drabbar alla sorters par. Våldet i samkönade relationer verkar uppvisa samma mönster som det i heterosexuella förhållande enligt studier. Och varför skulle det inte göra det när man tänker efter.
Med andra ord alla par kan råka ut för en skilsmässa och har ett visst behov att även titta över det här med samboavtal om de inte är gifta. Och sedan där frågan som inte så många vill tänka på; testamente.
Inte alltid trevligt att fundera omkring men trots allt något som alla kommer råka ut för förr eller senare. Även om vi alla hoppas det blir senare.

Ett sätt som många försöker göra är att på olika sätt förskjuta åldrandet och det oundvikliga slutet genom olika former av naturläkemedel som HGH eller vad det nu för stunden kan heta.
Om de ger verkan eller inte kan mycket väl ligga i vad man själv tror att de skall ge för effekt.

Ekonomiska problem är även det som följer ett förhållande i en del fall. Är inte förhållandet starkt kan det också ge upphov till problem. Finns en del fall där den ena parten undanhåller information om sin ekonomi så det först märks när kreditupplysningar börjar trilla ned i brevlådan.
Inte det bästa sättet att vårda ett förhållande på.
Men på det stora hela så brukar de flesta kriser kunna klaras av bra. Även om frekvensen av skilsmässor i landet ligger på runt 30% av alla ingångna äktenskap.