Bli rik snabbt

Submitted by indhexse on Wed, 08/27/2008 - 19:31.
Bli rik på ett snabbt sätt och då framför allt på Internet verkar vara många människors dröm.
Det skall gärna ske med minimal arbetsansträngning och framför allt utan några som helst investeringar. Kan allt fås gratis är det mest önskvärt

I det konceptet att bli rik på Internet ingår att ett domännamn skall införskaffas, gärna en info-adress eller com som ju tillhör de mer billiga tld.
Allra helst skall domänen vara gratis. Något som brukar inträffa då och då senast när exempelvis IDN-domäner släpptes gratis för ett år framåt för ett tag sedan.
Att många projekt inte blev som skaparna hade tänkt sig såg man på alla listor drygt 10 månader senare över IDN-domäner till salu.

Nästa steg när domännamnet är införskaffat är att skaffa ett webbhotell. Det skall också vara så billigt som möjligt, nästan gratis med andra ord. Det finns en del webbhotell som tar endast en dryga 10:a per månad. Att servicen och upptiden är anpassade därefter verkar inte vara något som bekymrar lycksökarna. Inte före den händer något då med en gång fylls olika webbforum av inlägg hur förskräckligt det är med webbhotell som inte klarar av servicen.

Nästa steg är att försöka hitta på något innehåll på sidan och klämma in med så många reklambanners det överhuvudtaget går.
När intäkterna inte kommer så där direkt så tröttnas det efter några månader och sidan bjuds ut till försäljning.
Uthållighet och planering verkar inte finnas hos alla som vill bli rika snabbt.

Nära: hostingföretag