Hitta en bra länkkatalog

Submitted by indhexse on Thu, 09/15/2011 - 22:02.
Det är absolut inte svårt att hitta en riktigt bra länkkatalog att lägga in sina länkar för att få en bättre ranking i sökmotorerna samt eventuellt också lite extra besökare som kommer från länkkatalogen där man lagt in sina länkar. Om man letar runt bland de olika länkkataloger som finns publicerade på nätet så kan de till synes se ganska lika ut men det som skiljer dem från varandra är bland annat hur stor länkkraft de kan ge alla de länkar som ligger i katalogen. Pagerank är en av alla mängder av verktyg som kan användas för att få en ungefärlig siffra i hur stark en viss hemsida är, något som kan vara relevant när man ska välja en länkkatalog att lägga alla sina sidor i.

Oftast kan det också vara bra att faktiskt placera så många länkar som möjligt i så många länkkataloger man hittar för att få en bra spridning och så många inlänkar som möjligt till den sida man önskar ska synas bättre i sökmotorer. Vissa människor som letar efter en bra källa för bra länkar tar sig också till länkkataloger för att försöka hitta bra länkar med tydligt innehåll istället för att leta runt i blindo efter något man inte riktigt kan sätta fingret på. I med att en länkkatalog är indelad i flera olika kategorier (så som recept, webbdesign och liknande) så är det enkelt för användare att faktiskt använda en länkkatalog för att hitta bra sidor inom de kategorier de är intresserade av.

För att helt enkelt få in dina länkar i en så bra länkkatalog som möjligt så kan du vända dig till första bästa och helt enkelt lägga in så många länkar du kan, helt enkelt för att få ett bättre resultat i sökmotorer samt lite naturliga besökare som hittar din sida tack vare denna länkkatalog. I Sverige finns det mängder av länkkataloger och en av dessa sticker ut ur mängden med sin goda sortering och länkkraft, detta är webbarkiv.se som kan ge dig precis de länkar du önskar få till din sida.