Så enkelt får du bättre hy

Submitted by indhexse on Sun, 04/24/2011 - 19:07.

Hudproblem är ett av de vanligaste problemen när det gäller saker som vi är missnöjda med när det gäller vårt utseende idag. Många lider oerhört mycket av att ha dålig hy, men som tur är finns det en del saker man kan göra för att få bättre hy Här kommer några bra tips, som hjälper vem som helst att få bättre hy:

* Sov tillräckligt, ditt allmänna hälsotillstånd påverkas nämligen oerhört mycket av det antal timmar du sover, så sover du för lite kan detta absolut leda till hud problem. * Drick tillräckligt med vatten. Även detta är något som förbättrar ditt allmänna hälsotillstånd, och därmed även din hy.

* Se till att du får i dig tillräckligt med antioxidanter. Även antioxidanter är nämligen bra för huden.

* Undvik att äta för mycket socker, det gör nämligen din hy sämre, framför allt i kombination med fett, som t.ex. i choklad.

* Hitta hudvårdsprodukter som passar just din hudtyp. Alldeles för många använder nämligen fel hudvårdsprodukter för sin hy, vilket faktiskt kan skapa hudproblem eller förvärra redan existerande hudproblem. Ta dig därför tiden att gå på analys hos ett hudvårdsproffs, som kan hjälpa dig hitta produkter som passar just dig och hjälper dig behandla dina problemområden på bästa sätt. Detta kan kosta en slant, men det är det värt i slutändan, när du ser det fina resultatet!

* Skapa en hudvårdsrutin som hjälper dig rengöra samt återfukta huden regelbundet, och håll dig sedan till denna rutin stenhårt. Det är endast kontinuitet och bra vanor, som att aldrig sova med smink eller andra produkter på huden, som kan ge dig de bästa resultaten!

* Ät en mångsidig kost. Även det vi stoppar i oss påverkar nämligen vår huds utseende inifrån. Se till att du får i dig grönsaker och frukt med mera regelbundet.