Internetreklam

Submitted by indhexse on Tue, 04/12/2011 - 20:38.

Hur kan man genom Internetreklam öka sina intäkter och hitta nya kunder?
Här på Joddlet hjälper vi er att marknadsföra er på internet genom att få upp ert elektroniska visitkort på sökmotorerna.

Men, det är inte bara det, informationen som ni skriver in på visitkorten är helt anpassad efter de faktorer som är viktiga.
Rubriken som ni skriver är direkt rubriksatt som den skall vara enligt reglerna och de länkar till er eventuella hemsida är direktlänkar och går med andra ord inte genom något räknesystem. Detta gör att värdet på er egna hemsida ökar, med andra ord dubbelt så effektivt.

Man måste inte ha en egen hemsida utan här på Jodlet kan ni skapa er egna minihemsida som vi marknadsför på sökmotorerna.
På så sätt kommer informatuionen om ert företag/tjänster/produkter att bli synliga på de marknadsledande sökmotorerna.

Se bara vad en av våra joddletambassadörer Linus Törnblad skriver om tjänsten och hur man kan göra en smart enkel marknadsföring online.
"Riktigt bra tjänst, det är så klockrent att inte bara finnas med i ett register med sitt namn och telefonnummer, utan även ha möjlighet att lägga till bilder, fakta och länkar. Att man sedan blir hittad genom världens största sökmotor Google är helt suveränt. Jag vill verkligen tacka Joddlet.se som stödjer min satsning på OS i London 2012."


Hitta nya kunder

Den största utmaningen som företagare har är att hitta nya kunder till sitt företag.
Man kan annonsera i dagspress och i veckopress men problemet med den typ av annonsering är att det både är dyrt och svårt att mäta resultatet.
Ett av de smartaste sätten är att få med sin hemsida på Google och försöka komma så högt upp i sökresultaten som möjligt.

Man kan ju naturligtvis betala dyra pengar till sökmotorspecialister vilket inte är säkert att det ger resultat eftersom deras tekniker inte alltid är i enlighet med de regler som sökmotorerna utfäst.

Här på Joddlet kan du skapa en minihemsida eller som vi vill kalla det visitkortshemsida där du kan informera om den vara eller tjänst som ni vill marknadsföra.
Här kan du skriva information som blir helt i enlighet med de faktorer som gäller, göra länkar till strategiska sidor med olika sökord till olika sidor.
Låter det krångligt för er så kan ni ju låta våra sökmotorexperter hjälpa till med detta så ni får en smart enkel marknadsföring online.